Свържете се с нас
Последвайте ни

Blog

pure nutrition
Полезни
онлайн магазин за месо и млечни продукти

Бредас – онлайн магазин за месо и млечни продукти

КОИ СМЕ НИЕ?

Бредас е търговската марка под която две пасищни, животновъдни ферми – Агрофарм ООД и Петро-Г ООД реализират своите продукти директно на крайни клиенти. Основната идея е производството на чисто месо с гарантирано качество от пасището до Вашата трапеза. Агрофарм ООД стопанисва животновъдна ферма, разположена в покрайнините на гр. Петрич. В стадото на фермата, наброяващо повече от 200 животни влизат елитните месодайни породи Абърдийн Ангъс (Блек Ангъс), Галовей, както и традиционнoто Българско Кафяво Говедо. Петро-Г ООД стопанисва ферма в един от най-екологично чистите райони у нас – Родопите. Село Левочево, в което се намира фермата е разположено между Смолян и Пампорово и е чудесно място за излет в планината или разходка сред природата.  Фермата е разделена на отделни стада, в състава на които влизат не само телета, но също така и овце и коне. Основната порода говеда, отглеждани тук са Галовей, а другото стадо включва традиционното Сиво Искърско Говедо. Онлайн магазина ни стартира своята дейност през септември 2017 година и до момента се радваме на стотици редовни клиенти от всички кътчета на България. Многобройните Ви отзиви за месото ни и млечните ни продукти ни карат да продължаваме да държим на високото качество на продуктите ни и на обслужването ни.

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА МЕСО

В нашия онлайн магазин можете да намерите разнообразие от разфасовки на висококачествено прясно говеждо и агнешко месо. Как мога да поръчам? – Поръчка може да направите онлайн по всяко време на денонощието или на телефон 0885 434 003 през делничните дни от 8:30 – 17:30.  Доставки имаме всеки четвъртък в цялата страна. Как доставяме? – За гр. Софиядоставяме със собствен хладилен транспорт. При поръчка на стойност над 50.00 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА. За поръчка на стойност под 50.00 лв., доставката е 5.99лв. За страната работим с куриерска фирма Интерлогистика. Доставката е за сметка на получателя. Стойността включва транспорт + наложен платеж (освен случаите с плащане по банка или карта). Цената на доставката се формира на база теглото и стойността на поръчката, калкулирани по тарифите на логистична фирма „Интерлогистика“. Пратките се подготвят и предават на логистичната фирма вечерта преди възможния ден за доставка. Месните продукти задължително се опаковат в термоизолиран стериопорен кашон с лед, който осигурява температурния режим по време на пътуването. Можете да следите facebook страницата ни  за повече информация относно предстоящи дати за доставка. Месо от какви породи предлагаме? – За да задоволим и най-изтънчените вкусове на нашите клиенти сме подбрали следните породи говеда: българско говедо, Галовей (Galloway), Блек Ангъс (Black Angus). Агнешкото месо е от агнета от породата – синтетична популация българска млечна овца. Освен разфасовки, можете да си закупите и половин и цяло агне.  Можете да поръчате и половин или цяло каракачанко агне. Как мога да платя? – За да Ви улесним максимално предлагаме 3 начина на разплащане – с дебитна/кредитна карта, банков превод или наложен платеж. Опцията наложен платеж не важи единствено при поръчка на цяло и половин агне. За тях изискваме заплащане на капаро, съответно за половин агне – 49,99лв. и за цяло агне 99,99лв. Преди експедиция на поръчката ще се свържем с Вас по телефона, за да потвърдите, че теглото Ви устройва. Разликата между капарото и окончателната цена се заплаща в брой при доставка.

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

През месец май 2018 година добавихме към асортимента ни и висококачествени млечни продукти от пасищни животни. Млечните ни продукти са от краве и овче мляко. Можете да закупите кисело мляко, зряло сирене, зрял кашкавал, гръцко сирене “кефалотири” и брънза.  Кефалотири (на гръцки: κεφαλοτύρι) е сирене от овче мляко, произлизащо от Гърция. В Гърция се прави от стотици години и е едно от най-популярните гръцки сирена. Кефалотири е твърдо сирене, което се прави на цилиндрични пити с диаметър 25 – 50 см., с плътна маса и твърда кора.Сиренето има приятен характерен аромат и притежава висока хранителната стойност. Богато е на белтъчини, калций и витамини А, D и Е и хранителни вещества.  Така наречената брънза представлява представлява бито сирене (извара) с нарязани на ситно парченца мек кашкавал. На времето са съхранявали продукта в кожени мехове, затова е известна и като “мяхово сирене”. Днес тази практика не се прилага, стерилизираме брънзата в буркани.

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Философията ни е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Именно на това се дължи високото качество на млечните ни продукти.

За въпроси и поръчки – тел.: 0885 434 003

 

ГОВЕЖДО МЕСО – РАЗФАСОВКИ

АГНЕШКО МЕСО – РАЗФАСОВКИ

МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Please enter your email address to receive your cart as a PDF.