Свържете се с нас
Последвайте ни

За нас

pure nutrition
bredas-logo-frame
Бредас е търговската марка под която две пасищни, животновъдни ферми реализират своите продукти директно на крайни клиенти. Основната идея е производството на чисто месо с гарантирано качество от пасището до Вашата трапеза.

Агрофарм ООД стопанисва животновъдна ферма, разположена в покрайнините на гр. Петрич. В стадото на фермата, наброяващо повече от 200 животни влизат елитните месодайни породи Абърдийн Ангъс, Галовей, както и традиционнoто Българско Кафяво Говедо. Животните прекарват по-голямата част от годината в пасищата на Рила планина, като само през най-суровите зимни месеци се прибират във фермата край гр. Петрич. Пасищното отглеждане в естествената им среда изгражда здрави и силни животни, които рядко боледуват и са приспособени да издържат спокойно метеорологичните приумици на времето в планината. Качеството на месото им е несравнимо, с правилно разпределена мраморираност и страхотен вкус. През последните години разкрихме и собствен свинекомплекс с месопреработвателно предприятие, отговарящи на всички изисквания на ЕС, в които се произвеждат вкусни традиционни продукти от свинско месо. Насладете се на пресните и чисти млечни и месни продукти от ферма БРЕДАС.

 
 

Петро-Г ООД стопанисва ферма в един от най-екологично чистите райони у нас – Родопите. Село Левочево, в което се намира фермата е разположено между Смолян и Пампорово и е чудесно място за излет в планината или разходка сред природата. Въздухът е изпълнен със свежест, а гледките са главозамайващи. Тук животните се отглеждат пасищно през по-голямата част от годината. Фермата е разделена на отделни стада, в състава на които влизат не само телета, но също така и овце и коне. Основната порода телета, отглеждани тук са Галовей, а другото стадо включва традиционното Сиво Искърско Говедо. Галовей е безпорен фаворит в категория качествено мраморирано месо, като не отстъпва дори и на Абърдийн Ангъс. Отгледано по девствените склонове на Родопите, това е месо несравнимо по качество в цял свят. От друга страна Сивото Искърско Говедо също защитава успешно челните места в класацията за най-вкусно телешко месо от традиционните български породи. Освен говеда, фермата отглежда и овце, отново пасищно и с най-високи вкусови и полезни за здравето характеристики.

КОНТАКТИ

    Please enter your email address to receive your cart as a PDF.