Трупно телешко месо от ферма Бредас За породата Предлагаме трупно телешко месо от породата Българско говедо за ресторанти, хотели и физически лица. Висококачествено трупно месо от младо говеждо в преход към биологично отглеждане от автохтонната порода Българско говедо, отглеждано изцяло пасищно. Биковете достигат маса от 350 –

Свинското месо е месото от домашната свиня (Sus domesticus). Това е най-често консумираното червено месо в световен мащаб, особено в Източна Азия, но консумацията му е забранена в някои религии, като исляма и юдаизма. Поради тази причина свинското месо е незаконно в много ислямски страни.

Рецепта за домашен пай с телешка кайма от Бредас, изпратена от г-жа Илияна Димитрова, която е използвала продукти от Бредас за направата на това кулинарно изкушение.  Припомняме Ви, че всички които изпратят рецепти на email: hristina@bredas.bg или на лично съобщение във facebook страницата ни със следното съдържание: неодходими

Panzanella е тосканска салата от хляб, домати и говеждо месо, която е изключително популярна през лятото! НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ 2 скилидки чесън, смачкани 1/4 чаша (60мл) зехтин 1 багета, нарязана на кубчета, 1 жълта пиперка, нарязана на големи парчета 600г медальони (изпечени и нарязани на парчета) 2 ч. л. едро смлян черен пипер 250

Рецепта за гювеч с телешко месо от Бредас и зеленчуци, изпратена от г-жа Илияна Димитрова, която е използвала продукти от Бредас за направата на това кулинарно изкушение.  Припомняме Ви, че всички които изпратят рецепти на email: hristina@bredas.bg или на лично съобщение във facebook страницата ни със следното съдържание:

Преди едно или две поколения, нашите родители, бабите и дядовците ни са гледали на телешкото и говеждото като полезно месо. Но какво мислят хората в днешно време? В наши дни е много по-различно и мнението е разделено между това дали говеждото е здравословно или вреди

Необходими продукти: Телешки кюфтета Бредас:https://bredas.bg/magazin/bulgarsko-govedo/teleshki-kufteta-bredas/ За соса: 1 кг домати 1 глава лук 200мл доматено пюре 1/2 ч.л. черен пипер 1 с.л. захар 50 мл. олио Начин на приготвяне: Телешките кюфтета Бредас се поставят в тиган и се пържат от всички страни. По желание могат и да се изпекат във фурна. Следва приготвянето на доматения

Рецепта за дроб сърма с ориз от карфиол, изпратена от г-жа Мария Маранова, която е използвала продукти от Бредас за направата на това кулинарно изкушение.  Припомняме Ви, че всички които изпратят рецепти на email: hristina@bredas.bg или на лично съобщение във facebook страницата ни със следното съдържание: неодходими продукти,

Рецепта за пастицио с агнешко, изпратена от наш редовен клиент от град Силистра. Припомняме Ви, че всички които изпратят рецепти на email: hristina@bredas.bg или на лично съобщение във facebook страницата ни със следното съдържание: неодходими продукти, начин на приготвяне и снимка/снимки ще получат код за

Необходими продукти: 1кг бонфиле (или контрафиле) 4 с.л. едрозърнеста горчица 3 с.л. зехтин 3-4 скилидки чесън 3-4 стръкчета мащерка сол черен пипер Как да приготвим телешко печено на фурна? Измийте телешкото и го подсушете с кухненска хартия. В купа смесете зехтина, горчицата, чесъна, черния пипер и солта. Намажете месото с получената смес. Поставете го

Ако направите поръчка СЕГА, ще получите продуктите си на 24-ТИ ОКТОМВРИ (ЧЕТВЪРТЪК) Отмяна