Свържете се с нас
Последвайте ни

Blog

pure nutrition
Пасищно животновъдство

Трупно телешко месо – Ферма Бредас

ЗА ПОРОДАТА

Предлагаме трупно телешко месо от породата Българско говедо за ресторанти, хотели и физически лица. Висококачествено трупно месо от младо говеждо в преход към биологично отглеждане от автохтонната порода Българско говедо, отглеждано изцяло пасищно. Биковете достигат маса от 350 – 400 кг. Типична черта за разграничение е цветът на космената покривка като типичен е червено-кафявият косъм. Разбира се, срещат се и със сиво-кафяв, сиво-жълт и дори черен цвят. Мускулатурата на тялото е плътна, което спомага за лесното предвижване по планинските терени на Родопите. Българското родопско говедо е високо устойчиво на различни заболявания, а самите животни се отличават с дълголетие.

Единственото по-добро нещо от качествено говеждо месо е качествено говеждо месо от пасищно отглеждани говеда. Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на планинска паша в Рила и Родопите, в естествената им среда. Храненето им с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.

Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ТРУПНО ТЕЛЕШКО – ЦЕНА ЗА ЦЯЛО ЖИВОТНО

Цената за килограм трупно телешко месо е 9,99лв с ДДС.   Трупното тегло на животните варира между 160 и 250 кг. Доставяме заявката Ви със собствен хладилен транспорт. За клиенти от гр. София и областта – доставката е безплатна. За останалите градове – моля свържете се с нас на телефон 0885 434 003.

ТРУПНО ТЕЛЕШКО – ЦЕНА ЗА ЦЯЛА ПЛЕШКА

За нашите клиенти предлагаме още и цяла плешка от Българско говедо. Цена за цяла телешка плешка трупно: 12,39лв/кг. Теглото на цялата плешка варира между 16кг и 28кг. Доставяме заявката Ви със собствен хладилен транспорт. За клиенти от гр. София и областта – доставката е безплатна. За останалите градове – моля свържете се с нас на телефон 0885 434 003.

ТРУПНО ТЕЛЕШКО – ЦЕНА ЗА ЦЯЛ БУТ

За нашите клиенти предлагаме още и цял бут от Българско говедо. Цена за цял бут плешка трупно: 12,39лв/кг. Теглото на цялия бут варира между 28кг и 35кг. Доставяме заявката Ви със собствен хладилен транспорт. За клиенти от гр. София и областта – доставката е безплатна. За останалите градове – моля свържете се с нас на телефон 0885 434 003.

Предлагаме още и половин и четвърт животно трупно. Моля за всякакви въпроси и оферти да се свържете с нас на телефон 0885 434 003.

С Уважение,
Екипът на Бредас