Свържете се с нас
Последвайте ни

Blog

pure nutrition
Новини

Престижни награди за Бредас

ЗА ИЗЛОЖЕНИЕТО

От 27.04.2018 до 29.04.2018 в гр. Сливен се проведе Национално животновъдно изложение с участието на повече от 200 животновъдни ферми от цяла България. Събитието бе организирано от Изпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството, Министерството на земеделието, храните и горите (МЗХГ) и Селскостопанската академия. На самото изложение на над 100 дка. бяха представени повече от 700 животни от десетки породи, включително 120 говеда.

ЩАНД ЗА МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Фермите на Бредас (Петро Г и Агро Фарм Къмпани) се представиха както с животни, така и с щанд за млечни и месни продукти собствено производство. На щанда за млечни продукти бяха представени кашкавал (смес, овчи и краве), масло и извара, както и селекция от най-добрите меса на Бредас.

НАГРАДИ

Наградени бяха следните животни:

  • средно родопска овца – Петро Г
  • каракачанска овца – Петро Г
  • абердийн ангус – Агро Фарм Къмпани

ЗА НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Всички наши продукти са от животни, отглеждани в планината в екологични чисти райони на Рила и Родопите. Всички посетител на изложението оцениха високо качеството на продукцията ни и бяха приятно изненадани от изключителното разнообразие на млечни и месни продукти.

Успяхте ли да посетите изложението? Ще се радваме да споделите с нас впечатления от нашия щанд и нашите животни, както и от качеството на изложението като цяло.