Свържете се с нас
Последвайте ни

Shop

pure nutrition

Овче кисело мляко 720 г

11,49 лв.
15,96 лв. /кг.

Доставяме до всички населени места в страната.

ОВЧЕ КИСЕЛО МЛЯКО

Кисело мляко е млечнокисел продукт, който се получава в резултат на протичането на млечнокисела ферментация в млякото. Нашите животни са отглеждани изцяло пасищно в полите на Рила и Родопите. Крайният продукт е кисело мляко с нежен и ненатрапчив аромат. Чист, вкусен и неповторим продукт за цялото семейство.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Нашата философия е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Животните ни живеят в естествената си среда и се хранят с планинска паша.
Свободното отглеждане е причина животните да са постоянно в движение за да търсят храна, което пък е предпоставка, дори добре охранените овце да са замускулени, но не и затлъстели. Естествено завишеният им имунитет ги предпазва от болести, обикновено съпътстващи овцете, отглеждани на закрито. Това са причините, на които се дължи и качеството на продуктите.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки на млечни продукти от пасищно отгледани животни във всички населени места на територията на страната.

Тегло 0,72 кг