Блог

НачалоРецептиДроб сърма с ориз от карфиол | Рецепта от Мария Маранова
дроб сърма с ориз от карфиол

Дроб сърма с ориз от карфиол | Рецепта от Мария Маранова

Рецепта за дроб сърма с ориз от карфиол, изпратена от г-жа Мария Маранова, която е използвала продукти от Бредас за направата на това кулинарно изкушение.  Припомняме Ви, че всички които изпратят рецепти на email: hristina@bredas.bg или на лично съобщение във facebook страницата ни със следното съдържание: неодходими продукти, начин на приготвяне и снимка/снимки ще получат код за 5% отстъпка за пазаруване от www.bredas.bg 

 

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

1 комплект говежди дреболии в черво
1 комплект агнешки дреболии
1 глава карфиол
Пресен лук и чесън
Джоджен
Черен пипер
Сол
1-2 с.л. гроздово олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Купуваме агнешките дреболии с подправките от Бредас. Нарязваме комплекта от говеждите дреболии. Пасираме карфиола в блендер до парченца с големината на ориз. Нарязваме пресния лук и чесън. На дъното на тавичка поставяме нарязаните на филийки говежди дреболии, покриваме с карфиола, агнешките дреболии и лука. Запичаме в загрята фурна на 250 градуса. От време на време разбъркваме. Гарнираме с пресен лук и чесън, по желание и с кисело мляко.

Bon Appetit!

дроб сърма с ориз от карфиол

Няма коментари

Коментирай