Свържете се с нас
Последвайте ни

Shop

pure nutrition

Гюбек от краве мляко 400г

14,20 лв.

Пресен кашкавал, зрял 10 дни

 

 

ГЮБЕК ОТ КРАВЕ МЛЯКО ОТ ФЕРМА БРЕДАС

Съставки: краве мляко, закваска, мая, сол

Традиционен продукт за родопския край във форма на плоска пита, наречена „гюбек„.Съдържанието на сол е значително по-ниско от това на кашкавала. Характеризира се със свеж, добре изразен млечен вкус и аромат. Подходящ е за директна консумация и термична обработка.

*Грамажът е приблизителен и може да варира. Ще бъдете таксувани за точния грамаж, който сте получили.

Чист, вкусен и неповторим продукт за цялото семейство.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Нашата философия е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Животните ни живеят в естествената си среда и се хранят с планинска паша.
Свободното отглеждане е причина животните да са постоянно в движение за да търсят храна, което пък е предпоставка, дори добре охранените овце да са замускулени, но не и затлъстели. Естествено завишеният им имунитет ги предпазва от болести, обикновено съпътстващи овцете, отглеждани на закрито. Това са причините, на които се дължи и качеството на продуктите.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки на млечни продукти от пасищно отгледани животни до всички населени места на територията на страната.

Тегло 0,4 кг

Please enter your email address to receive your cart as a PDF.