Свържете се с нас
Последвайте ни

Shop

pure nutrition

Краве кисело мляко 720 г

8,49 лв.

Доставяме до всички населени места в страната.

КРАВЕ КИСЕЛО МЛЯКО

Кисело мляко е млечнокисел продукт, който се получава в резултат на протичането на млечнокисела ферментация в млякото. Нашите животни са отглеждани изцяло пасищно в полите на Рила и Родопите. Крайният продукт е кисело мляко с нежен и ненатрапчив аромат. Чист, вкусен и неповторим продукт за цялото семейство.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Нашата философия е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Животните ни живеят в естествената си среда и се хранят с планинска паша.
Свободното отглеждане е причина животните да са постоянно в движение за да търсят храна, което пък е предпоставка, дори добре охранените овце да са замускулени, но не и затлъстели. Естествено завишеният им имунитет ги предпазва от болести, обикновено съпътстващи овцете, отглеждани на закрито. Това са причините, на които се дължи и качеството на продуктите.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки на млечни продукти от пасищно отгледани животни във всички населени места на територията на страната.

Тегло 0,72 кг

Please enter your email address to receive your cart as a PDF.