Магазин

НачалоМагазинМлечни продуктиКраве кисело мляко 720 г

Краве кисело мляко 720 г

5,30 лв.

Доставяме до всички населени места в страната.

Код: 1838 Категория: Етикет:
Описание

Описание

КРАВЕ КИСЕЛО МЛЯКО

Кисело мляко е млечнокисел продукт, който се получава в резултат на протичането на млечнокисела ферментация в млякото. Нашите животни са отглеждани изцяло пасищно в полите на Рила и Родопите. Крайният продукт е кисело мляко с нежен и ненатрапчив аромат. Чист, вкусен и неповторим продукт за цялото семейство.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Нашата философия е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Животните ни живеят в естествената си среда и се хранят с планинска паша.
Свободното отглеждане е причина животните да са постоянно в движение за да търсят храна, което пък е предпоставка, дори добре охранените овце да са замускулени, но не и затлъстели. Естествено завишеният им имунитет ги предпазва от болести, обикновено съпътстващи овцете, отглеждани на закрито. Това са причините, на които се дължи и качеството на продуктите.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки на млечни продукти от пасищно отгледани животни във всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0,72 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Краве кисело мляко 720 г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping cart
There are no products in the cart!
0