Свържете се с нас
Последвайте ни

Shop

pure nutrition

ЗРЯЛ Денвър стек Блек Ангъс 350г

34,12 лв.
97,49 лв. /кг.

Грамажите варират от 300г-400г (+/- 20%). Ще бъдете таксувани за точния грамаж, който получите.

Налично

ЗРЯЛ 35 ДНИ

Денвър стек от Блек Ангъс

Денвър стек от Блек Ангъс е изключително вкусно и ктрехко парче месо, от пасищно отглеждани говеда от порода Блек Ангъс. Това е едно от най-качествените и сочни меса, налично на пазара, което се отличава с богат вкус и крехкост.

Отличителният червен цвят на Денвър стека събужда апетита веднага, а мраморираната му структура предоставя на месото невероятна крехкост и сочност. Всеки Денвър стек е подбран с грижа и внимание към качеството, като се гарантира, че всекя хапка от него е истинско гурме изживяване.

При приготвянето на Денвър стек от Блек Ангъс се препоръчва минимална обработка, за да запази своите естествени вкусове. Печен или грилован, този стек разкрива богатия си аромат и уникален вкус, който оставя незабравим впечатление. Съчетайте го с подходящи подправки или сосове, за да подчертаете неговата изключителност и да създадете вкусово изживяване, което ще задоволи и най-изискания гурме.

Black Angus

Поради изключителните си вкусови качества младото говеждо месо от породата Black Angus е едно от най-известните и ценени по света. Животните са издръжливи, а месото се отличава с висока мраморираност,
което го прави сред най-предпочитаните у нас.

Разлика между телешко и говеждо

За разлика от телешкото месо, месото от младо говеждо е с различни структура, вкус и цвят. Телешкото месо се добива от млади животни на възраст 6 – 7 месеца от породи, които не са месодайни. Младото говеждо се добива от месодайни породи на възраст поне 18 месеца, когато те тепърва развиват вкусовите си качества. За разлика от телешкото месо, което обикновено е с жълтеникав или розов цвят, говеждото е с по-тъмен цвят и по-твърда структура. Поради тези си свойства говеждото обикновено преминава процес на зреене, за да придобие характерните си крехкота и вкус. Интересен факт е, че говеждото месо съдържа по-малко холестерол от телешкото и е доста по-популярно по света. Във всичките си разновидности говеждото съставлява 25% от продукцията на месо по света.

Пасищно отглеждане

Единственото по-добро нещо от качествено говеждо месо е качествено говеждо месо от пасищно отглеждани говеда. Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на планинска паша в Рила и Родопите, в естествената им среда. Храненето им с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.

Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

Доставка

Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Тегло 0,35 кг

Please enter your email address to receive your cart as a PDF.