Свържете се с нас
Последвайте ни
0

Няма продукти в количката.

Магазин

pure nutrition

Агнешка предна четвърт – ПЛЕШКА 1.6 кг

41,58 лв.
25,99 лв. /кг.

Теглото на плешките варира +/- 20%. Ще заплатите точния грамаж, който получите.

Артикул: 1876
Категория:
Етикет:

Налично

Агнешка предна четвърт – плешка

В агнешката плешка има повече мазнини от бута, но именно това гарантира, че приготвеното от Вас ястие ще е по-сочно и крехко. Можете да я приготвите на фурна с 1-2 връзки пресен лук, розмарин, мащерка и самардала.
* Всички артикули са с толеранс на теглото от +/- 20%. След разфасовка ще се свържем с Вас, за да Ви съобщим точното тегло и да уточним дали има нужда от доплащане или връщане на част от сумата.

Пасищно отглеждане

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

Доставка

Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Тегло 1,6 kg
Дата за доставка

09.03.2018

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Агнешка предна четвърт – ПЛЕШКА 1.6 кг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *