Магазин

Салам Камчия 1 брой 350 г

6,30 лв.
18,00 лв. /кг.

Всички продукти са с толеранс на теглото +/- 20%. Заплащате точния грамаж, който ще получите.

Код: 2814785 Категория: Етикети: , ,
Описание

Описание

Салам Камчия

Варено-пушен малотраен колбас от ферма Бредас. Направен от 100% свинско месо, натурални съставки и характерния за рецептата чесън. Приготвен по класическа българска рецепта за салам Камчия.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Единственото по-добро нещо от качествено говеждо месо е качествено говеждо месо от пасищно отглеждани говеда. Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на планинска паша в Рила и Родопите, в естествената им среда. Храненето им с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.

Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0,350 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Салам Камчия 1 брой 350 г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Количка за пазаруване
Няма продукти в количката!
0