Магазин

НачалоМагазинМлечни продуктиЗРЯЛ краве кашкавал 220 г

ЗРЯЛ краве кашкавал 220 г

7,12 лв.
32,36 лв. /кг.

ПЕРИОД НА ЗРЕЕНЕ: 15 МЕСЕЦА
При зреенето на кашкавала, питата се покрива с мухъл. Това е част от естествения процес на зреене. След като питите узреят до необходимата степен, те се почистват от мухъла и се вакуумират. В процеса на зреене може да се получат леки цепнатини, в които да влезе мухъл. Това е напълно нормално, необходимо е единствено да оберете засегната част.


*Всички артикули са с толеранс на теглото от +/- 20%. Ще бъдете таксувани за точния грамаж, който сте получили.

 

Код: 1839 Категория: Етикет:
Описание

Описание

ЗРЯЛ КРАВЕ КАШКАВАЛ

Кашкавалът представлява вид твърдо сирене, което е претърпяло процес на бърза млечно кисела ферментация. Произвежда се от краве или овче мляко, или от смес на овче мляко с обезмаслено краве. Кашкавалът е млечен продукт, който се произвежда предимно на Балканския полуостров. Богатото съдържание на белтъчини, мазнини, аминокиселини и витамини допълват чудесните му вкусови качества. Крайният продукт е кашкавал с нежен и ненатрапчив аромат. Чист, вкусен и неповторим продукт за цялото семейство.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Нашата философия е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Животните ни живеят в естествената си среда и се хранят с планинска паша.
Свободното отглеждане е причина животните да са постоянно в движение за да търсят храна, което пък е предпоставка, дори добре охранените овце да са замускулени, но не и затлъстели. Естествено завишеният им имунитет ги предпазва от болести, обикновено съпътстващи овцете, отглеждани на закрито. Това са причините, на които се дължи и качеството на продуктите.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки на млечни продукти от пасищно отгледани животни до всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0,22 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ЗРЯЛ краве кашкавал 220 г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🛒
Няма продукти в количката!
0
Ако направите поръчка СЕГА ще получите пратката си на 30-ТИ СЕПТЕМВРИ (ЧЕТВЪРТЪК), при избран метод за доставка "взимане от Био Магазин Килеръ, Варна"- 5-ТИ ОКТОМВРИ (ВТОРНИК). Отново налични буркани с говеждо месо ->