Свържете се с нас
Последвайте ни

Shop

pure nutrition

Телешки бургери 2 бр х 150 г

9,99 лв.
33,30 лв. /кг.

Тарелката съдържа 2 броя бургери – всеки от тях по 150 г. Посочената цена е за тарелка с 2 бургера.

ТЕЛЕШКИ БУРГЕРИ БРЕДАС

Телешко мляно месо от младо теле с 20 процента мазнина , овкусено с горчица , сол, черен пипер , захар. Подправките са добавени в много малки количества с цел подчертаване на вкуса на чистото месо, което произвеждаме и предлагаме. Рецептата е за класически телешки бургер.
Готовите формовани бургери се съхраняват и пакетират шокирани на минусова температура с цел да се избегне нарушаването на формата и целостта на продукта.

Хранителни стойности за 100 г
Енергийност (ккал/ kJ) 218.25/906.30
Въглехидрати (г) 1.29
от които захари (г) 0.09
Мазнини (г) 17
от които наситени (г) 6.21
Протеини (г) 15
Сол (г) 0.18

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Единственото по-добро нещо от качествено говеждо месо е качествено говеждо месо от пасищно отглеждани говеда. Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на планинска паша в Рила и Родопите, в естествената им среда. Храненето им с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.

Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Тегло 0,3 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Телешки бургери 2 бр х 150 г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *