Свържете се с нас
Последвайте ни

Recipes

pure nutrition
паниран кашкавал (кашкавал пане)

Паниран кашкавал (Кашкавал Пане) – 3 рецепти от Бредас

1.ПАНИРАН КАШКАВАЛ (КАШКАВАЛ ПАНЕ) НА ФУРНА


НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

  • 500 гр. зрял кашкавал БРЕДАС
  • 2 яйца
  • 4 – 5  супени лъжици брашно
  • 1 ч. ч. бира
  • пресен магданоз
  • черен пипер
  • олио

Сложете кашкавала предварително за 15 минути във фризер. Разбийте жълтъците с брашното и бирата и внимателно ги объркайте с разбитите на сняг белтъци. Нарежете студения кашкавал на парчета с дебелина около 1,5 см. Овалвайте ги първо в ледена вода, после в панировката и ги подреждайте в тава с хартия за печене. Сложете в подходяща, предварително намазнена тава да се изпекат. Пекат се в много силно загряна фурна от двете страни. Поднесете с прясно накълцан магданоз и резен лимон.

2. ПАНИРАН КАШКАВАЛ В КОРИ ЗА БАНИЦА


НЕОБДХОДИМИ ПРОДУКТИ:


Нарязваме кашкавала на еднакви парчета с дебелина около 1см – 1.5см. Увиваме всяко парче добре в кора за баница, овалваме в яйцата и пържим в добре сгорещене олио до готовност. Много оригинален и лесен прочит на любимия ни кашкавал пане – този път паниран в кори за баница.

3. ПАНИРАН КАШКАВАЛ (КАШКАВАЛ ПАНЕ) С КОРНФЛЕЙКССложете кашкавала във фризер за 1 час. Нарежете парчето на 4 равни плочки. Разпределете брашното и корнфлейкса в чинии, разбийте яйцата в отделна чиния. Загрейте незалепващ тиган с мазнина в него. Овалвайте всяко парче в брашно, яйце и корнфлейкс. Пускайте кашкавала да се изпържи от едната, а след това обърнете и от другата страна. Поднесете панирания кашкавал с гарнитура по избор.

♥ BON APPÉTIT ♥

Level :
Easy

Comments are closed.

Категории рецепти
Последни рецепти
гювеч с телешко
27 ноември, 2022

Please enter your email address to receive your cart as a PDF.