Кайма смес 70:30 (свинско:телешко)
Каймата се приготвя от смляно свинско и телешко месо в съотношение 70:30. Най-апетитните ястия на българската трапеза са с кайма. С кайма се приготвят традиционните български рецепти като – пълнени чушки с кайма и ориз, кюфтета, кебапчета, зелеви сарми, мусака и др. На 1 кг кайма се добавят 10 грама сол.
КАЧЕСТВЕНО МЕСО ОТ ФЕРМА БРЕДАС
Доставка на месо в София: Доставяме качествено месо от високопланинските ни ферми до град София всеки четвъртък със собствен хладилен транспорт до посочен от Вас адрес в работно време. Доставка на свинско месо в страната: Изпълняваме и поръчки за цялата страна. Доставяме всеки четвъртък с куриерска фирма Интерлогистика до посочен от Вас адрес или до избран от Вас офис на Еконт. Пратките се подготвят и предават на логистичната фирма вечерта преди възможния ден за доставка. Месните продукти задължително се опаковат в термоизолиран стериопорен кашон с лед, който осигурява температурния режим по време на пътуването.
Тегло | 0,5 кг |
---|