Често задавани въпроси

НачалоЧесто задавани въпроси

Как да поръчам?

Може да направите своята поръчка от електронния магазин www.bredas.bg. За да направите поръчка добавете желаните артикули в кошницата, която се намира вдясно на екрана, и следвайте стъпките до завършване на заявката.

 

Кога да очаквам поръчката си?

Поръчки за цялата страна изпълняваме всеки четвъртък. Всички поръчки направени до 12:00 (на обяд) в понеделник се изпълняват за доставката в същата седмица. При поръчка след въвеждане на Вашия адрес ще видите и датата за доставка на Вашата поръчка. Освен това получавате email с потвърждение в който датата на доставка на вашата поръчка отново е посочена.

Каква е цената на доставка?

За град София
За гр. София доставкaта се извършват със собствения ни хладилен транспорт до посочен от Вас адрес и е безплатна.

За страната
Доставката е за сметка на получателя. Стойността включва куриерска услуга (заплаща се при доставка директно на куриера) наложен платеж (освен случаите с плащането по банка) + хладилна опаковка. Продуктите задължително се поставят в термоизолирана опаковка ( 5.80 лв./бр хладилен кашон, с вместимост до 5кг., 8.00лв/бр хладилен кашон, с вместиомост до 13кг.), която автоматично се добавя към цената за доставка при завършването на поръчката Ви и е включена във фактурата Ви.). Цената на доставката се формира на база теглото и стойността на поръчката, калкулирани по тарифите на логистична фирма „Интерлогистика“  и се заплаща при доставката директно на куриера.

 

Какви са начините на плащане?

Всички цени, обявени в електронния магазин на Бредас, са в български лева с начислен ДДС. Можете да заплатите своята покупка по един от следните начини:
Наложен платеж – плащане в брой при получаване на доставката;
Банков превод – чрез авансов паричен превод в срок от 3 работни дни след пускането на поръчката Ви
Плащане с карта – Заплащане чрез кредитна или дебитна карта при пускането на поръчката Ви

Защо сумата, която заплащам на доставчика, е различна от тази на поръчката в сайта?

Тъй като всички нашите продукти се оформят ръчно, е възможно реалният грамаж на продукта, който получавате, да варира от посочения в сайта. За това е възможно да има разлика между сумата, която виждате изписана в момента на поръчка и тази, която след обработка на заявката трябва да заплатите при доставка. След приемане и обработка на Вашата заявка, стойността на всеки заявен продукт се маркира според точното тегло на разфасовката и поръчката става готова за доставка. Следователно, цената се преизчислява и Вие заплащате точния грамаж на продукта, който получавате.

 

КЪМ МАГАЗИНА

Shopping cart
There are no products in the cart!
0