Магазин

НачалоМагазинМлечни продуктиКраве сирене ОРМАНИ 500г

Краве сирене ОРМАНИ 500г

5,65 лв. 4,52 лв.
11,30 лв.9,04 лв. /кг.

Код: o-002 Категория: Етикет:
Описание

Описание

Краве сирене от 100% пълномаслено краве мляко

Бредас и Ормани

В началото на 2020г семейството на Бредас се увеличи. Закупихме ферма Ормани, която притежава и собствена мандра. Фермата също се намира в покрайнините на Петрич. Така можем да Ви предложим качество със стандарт Бредас на достъпни цени. Опитайте вкуса на истинските млечни продукти.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Нашата философия е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Животните ни живеят в естествената си среда и се хранят с планинска паша.
Свободното отглеждане е причина животните да са постоянно в движение за да търсят храна, което пък е предпоставка, дори добре охранените овце да са замускулени, но не и затлъстели. Естествено завишеният им имунитет ги предпазва от болести, обикновено съпътстващи овцете, отглеждани на закрито. Това са причините, на които се дължи и качеството на продуктите.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки на млечни продукти от пасищно отгледани животни до всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0,5 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Краве сирене ОРМАНИ 500г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

🛒
Няма продукти в количката!
0