Свържете се с нас
Последвайте ни

Shop

pure nutrition

Краве сирене ОРМАНИ 500г

7,50 лв.
15,00 лв. /кг.

Класическо краве сирене по традиционна рецепта, произведено от пълномаслено краве мляко. Фермата с мандра Ормани в с. Кавракирово край Петрич, създадена и развивана от бившия професионален футболист Георги Петров, днес е част от семейството на Бредас. Кравите са от елитни стада, привнесени от Австрия от породата Черно-шарено холщайн фрезиско, които се отглеждат в естествената им среда с пасищно хранене. В модерна съвременна доилна с пълна автоматизация на процесите, където всичко се филтрира и стерилизира се добива мляко при много високо ниво на хигиена. В мандрата се произвеждат млечни продукти по класически рецепти и технология с излючително високо качество и вкус. Работи се само с пълномаслено мляко.

Бредас и Ормани

В началото на 2020г семейството на Бредас се увеличи. Закупихме ферма Ормани, която притежава и собствена мандра. Фермата също се намира в покрайнините на Петрич. Така можем да Ви предложим качество със стандарт Бредас на достъпни цени. Опитайте вкуса на истинските млечни продукти.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Нашата философия е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Животните ни живеят в естествената си среда и се хранят с планинска паша.
Свободното отглеждане е причина животните да са постоянно в движение за да търсят храна, което пък е предпоставка, дори добре охранените овце да са замускулени, но не и затлъстели. Естествено завишеният им имунитет ги предпазва от болести, обикновено съпътстващи овцете, отглеждани на закрито. Това са причините, на които се дължи и качеството на продуктите.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки на млечни продукти от пасищно отгледани животни до всички населени места на територията на страната.

Тегло 0,5 кг

Please enter your email address to receive your cart as a PDF.