Магазин

НачалоМагазинМлечни продуктиБрънза от овче мляко 540 г

Брънза от овче мляко 540 г

17,67 лв.

Доставяме до всички населени места в страната.

Код: 1846 Категория: Етикет:
Описание

Описание

БРЪНЗА ОТ ОВЧЕ МЛЯКО

Така наречената брънза представлява представлява бито сирене (извара) с нарязани на ситно парченца мек кашкавал. На времето са съхранявали продукта в кожени мехове, затова е известна и като “мяхово сирене”. Днес тази практика не се прилага, стерилизираме брънзата в буркани. Млякото е от животни отглеждани изцяло пасищно в полите на Рила и Родопите.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Нашата философия е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Животните ни живеят в естествената си среда и се хранят с планинска паша.
Свободното отглеждане е причина животните да са постоянно в движение за да търсят храна, което пък е предпоставка, дори добре охранените овце да са замускулени, но не и затлъстели. Естествено завишеният им имунитет ги предпазва от болести, обикновено съпътстващи овцете, отглеждани на закрито. Това са причините, на които се дължи и качеството на продуктите.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки на млечни продукти от пасищно отгледани животни до всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0,54 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Брънза от овче мляко 540 г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping cart
There are no products in the cart!
0