Свържете се с нас
Последвайте ни
0

Няма продукти в количката.

Магазин

pure nutrition

Брънза от овче мляко 540 г

26,36 лв.
48,81 лв. /кг.

Доставяме до всички населени места в страната.

Артикул: 1846
Категория:
Етикет:

БРЪНЗА ОТ ОВЧЕ МЛЯКО

Така наречената брънза представлява представлява бито сирене (извара) с нарязани на ситно парченца мек кашкавал. На времето са съхранявали продукта в кожени мехове, затова е известна и като “мяхово сирене”. Днес тази практика не се прилага, стерилизираме брънзата в буркани. Млякото е от животни отглеждани изцяло пасищно в полите на Рила и Родопите.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на свободна паша, като така си набавят всички необходими хранителни вещества. Нашата философия е пасищното отглеждане на животни като изцяло природосъобразен и екологично чист начин на животновъдство. Животните ни живеят в естествената си среда и се хранят с планинска паша.
Свободното отглеждане е причина животните да са постоянно в движение за да търсят храна, което пък е предпоставка, дори добре охранените овце да са замускулени, но не и затлъстели. Естествено завишеният им имунитет ги предпазва от болести, обикновено съпътстващи овцете, отглеждани на закрито. Това са причините, на които се дължи и качеството на продуктите.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки на млечни продукти от пасищно отгледани животни до всички населени места на територията на страната.

Тегло 0,54 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Брънза от овче мляко 540 г“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *