Свържете се с нас
Последвайте ни
1

Междинна сума: 16,80 лв.

КоличкаПоръчка

Магазин

pure nutrition

Инфузирано маслиново масло Ariston с Чили 250 мл

15,80 лв.
63,20 лв. /кг.

Артикул: 5200115413237

Първокачественото гръцко маслиново масло приютява червения пипер. Каним ви да опитате зехтина с аромат на чили, който не е прекалено пикантен, но все пак леко ще ви загрее!

Това маслиново масло е невероятно не само като дип, в който да потопите любимия си прясно изпечен домашен хляб, но и като добавка към всяка рецепта, която бихте искали да направите пикантна с този леко лют зехтин.

Инфузия на Extra Virgin маслиново масло с аромат на чили. Искрата, която запалва пожар в храната. Може да се използва в разнообразни ястия като сосове, скариди, картофено пюре, бобови растения, азиатски и мексикански ястия, както и сладкиши.

От 1997г. насам продуктите на Ariston се радват на страхотен отзвук от страна на широката публика. Всичко започва през пролетта на 1997г. като малък семеен бизнес на пионери в износа на студен пресован зехтин до Къннектикът, който и досега се произвежда от семейството в гръцкия регион Каламата.

История

Повече от четири поколения, семейството събира маслини и произвежда този златно-зелен елексир, който наричаме маслиново масло Extra Virgin. Винаги са се придържали към традиционните методи в производството на зехтин, но в крайна сметка включват и използването на висок клас модерна технология, за да ни предложат най-висок клас продукти – ценните им маслинови масла.

Вкус

Вкус. Аромат. Текстура. “Не му липсва нищо”, или “παν μέτρον άριστον”, както са казвали древните гърци. Всичко е в перфектен баланс, за да ви предложи най-чистото от висококачествените лакомства. Нектарът на боговете: маслини, зехтин, мармалад, мед и оцет.

Качество

Не става въпрос само за маслините, които използва семейството, и които не са просто най-добрите коронейки. Нито е само методът на студеното пресоване, който прилагат за постигането на висококачествени зехтини. Зад всичко това се крие огромното желание, което влагат, за да изведат продуктите си крачка напред и да ни предложат нещо необикновено, което да направи живота ни по-лесен, по-здравословен и по-добър!

ЗДРАВЕ

Като фермери, семейството комбинира традиционното с модерното, за да получи основния образ и най-доброто от техните посеви. Използват най-модерните технологични постижения в маслините като: техники, включващи летящи насекоми за растителността, периодични анализи на почвата, точно като обстоен контрол на растежа и обновената растителност, от която се нуждае това дърво. От всяка реколта те селектират само най-висококачествените маслини в техния оптимален период на зреене, за да извлекат силни аромати, зелена плодовитост, баланс, динамична, комплексна и елегантна структура и изискани масла, приготвени на много ниска температура. Единични аромати, които ни напомнят за растенията и флората, живеещи в техните маслинови полета, са резултат на земеделие, което се извършва изцяло с почит и уважение към околната среда.
Тегло 0,250 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Инфузирано маслиново масло Ariston с Чили 250 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *