Магазин

НачалоМагазинБългарско говедоТелешка саздърма 2 броя шайби (200 г)

Телешка саздърма 2 броя шайби (200 г)

6,99 лв. 5,49 лв.

Посочената цена е за 200 грама телешка саздърма (2 шайби). 

Категория: Етикет:
Описание

Описание

ТЕЛЕШКА САЗДЪРМА БРЕДАС

Домашна телешка саздърма от пасищно телешко месо. С традиционни подправки за саздърма и сол. Традиционен български деликатес. Проготвен по стара домашна рецепта от чисто телешко месо и подправки. Без консерванти и подобрители. Обичате ли саздърма? Помните ли онази по онова време, която бабите ни приготвяха –  на големите калъпи…, която ядохме с апетит. След това изчезна. До сега. Предлагаме Ви един продукт, който ще ви върне в детството!

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Единственото по-добро нещо от качествено говеждо месо е качествено говеждо месо от пасищно отглеждани говеда. Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на планинска паша в Рила и Родопите, в естествената им среда. Храненето им с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.

Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.200 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ако направите поръчка СЕГА, ще получите продуктите си на 29-ти АВГУСТ (ЧЕТВЪРТЪК) Отмяна