Магазин

HomeМагазинБългарско говедоПикантни телешки кюфтета 6 броя

Пикантни телешки кюфтета 6 броя

8,05 лв.
16,77 лв. /кг.

Описание

Описание

ПИКАНТНИ ТЕЛЕШКИ КЮФТЕТА БРЕДАС

6 броя пикантни телешки кюфтета. Грамаж на едно кюфте: 80г.  Съдържат мляно месо, суха мащерка,лимонов сок, черен пипер, чили на прах, чесън. Подходящи за приготвяне на: скара, тиган и барбекю.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Единственото по-добро нещо от качествено говеждо месо е качествено говеждо месо от пасищно отглеждани говеда. Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на планинска паша в Рила и Родопите, в естествената им среда. Храненето им с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.

Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0,48 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пикантни телешки кюфтета 6 броя“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уважаеми клиенти, поради високата натовареност и с оглед на това да сме по-продуктивни, временно сме преустановили приемането на добавки, коорекции по поръчките, заявки за грамажи на разфасовки различни от обявените, заявки за продукти с различни подправки от обявените в описанието на всеки продукт. Работим на пълен капацитет и връзката с нас е по-трудна от обикновено, за което молим предварително да ни извините! Бъдете здрави!

Ако направите поръчка СЕГА, ще получите продуктите си на 9-ТИ АПРИЛ (ЧЕТВЪРТЪК) Отмяна