Магазин

HomeМагазинBlack AngusBlack Angus Тръбни Кости 1кг

Black Angus Тръбни Кости 1кг

10,99 лв.
10,99 лв. /кг.

Изпълняваме поръчки за всички населени места в страната.

Изчерпан

Код: 110 Категория: Етикет:
Описание

Описание

КУПИ BLACK ANGUS ТРЪБНИ КОСТИ

Тръбни кости от пасищно отглеждани Black Angus във високопланинската ни ферма в Рила близо до град Петрич. С тях можете да си направите уникален бульон от тръбни кости. Бульона от телешки кости е наричан супер храна. Изисква дълго варене, за да се разградят костите и съединителната тъкан – включително протеини, минерали и мазнини. Костният бульон е природен продукт, с безценно лечебно действие.
Той съдържа глюкозамин и хондроитин, приема на които предпазва от остеоартрит и лекува болката в ставите.
Колагена е ключова съставка на съединителната тъкан, а глицинът участва в изграждането на колагеновите вериги. Високото, чисто съдържание на аминокиселината води до здрави хрущяли, сухожилия, стави, зъби, нокти и красива коса. Костния бульон съдържа глицин, който подобрява паметта и спомага за здрав и спокоен сън. Лек за всякакви болежки и чудодейна съставка в гурме кухнята, бульонът приготвен от тръбни говежди кокали изгражда здрави кости и зъби, помага на възпаленото гърло, лекува болните, връща жизнеността в любовния живот и редица други – или поне така твърдят всички баби, акушерки и лечители. А за готвачите – бульонът е магическата съставка за приготвяне на стоплящи душата супи и неповторими сосове. Бульонът от незапомнение времена присъства в кухнята на редица култури. Желатинът в костния бульон създава фина мембрана върху лигавицата на стомашно-чревния тракт и го пази от всякакви агресивни влияния. Именно затова чудодейната отвара се препоръчва за редовна консумация от хора с гастрир, язва и рефлукс. Задължителен е за хора страдащи от остеопороза и се препоръчва за бременни и за деца при отслабен имунитет, проблеми със сърцето и при стресово натоварено ежедневие (това май се отнася за 80% от българите?).

 

РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЕЛЕШКО И ГОВЕЖДО

За разлика от телешкото месо, месото от младо говеждо е с различни структура, вкус и цвят. Телешкото месо се добива от млади животни на възраст 6 – 7 месеца от породи, които не са месодайни. Младото говеждо се добива от месодайни породи на възраст поне 18 месеца, когато те тепърва развиват вкусовите си качества. За разлика от телешкото месо, което обикновено е с жълтеникав или розов цвят, говеждото е с по-тъмен цвят и по-твърда структура. Поради тези си свойства говеждото обикновено преминава процес на зреене, за да придобие характерните си крехкота и вкус. Интересен факт е, че говеждото месо съдържа по-малко холестерол от телешкото и е доста по-популярно по света. Във всичките си разновидности говеждото съставлява 25% от продукцията на месо по света.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Единственото по-добро нещо от качествено говеждо месо е качествено говеждо месо от пасищно отглеждани говеда. Нашите животни се отглеждат почти целогодишно на планинска паша в Рила и Родопите, в естествената им среда. Храненето им с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.

Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Black Angus Тръбни Кости 1кг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уважаеми клиенти, поради високата натовареност и с оглед на това да сме по-продуктивни, временно сме преустановили приемането на добавки, коорекции по поръчките, заявки за грамажи на разфасовки различни от обявените, заявки за продукти с различни подправки от обявените в описанието на всеки продукт. Работим на пълен капацитет и връзката с нас е по-трудна от обикновено, за което молим предварително да ни извините! Бъдете здрави!

Ако направите поръчка СЕГА, ще получите продуктите си на 9-ТИ АПРИЛ (ЧЕТВЪРТЪК) Отмяна