Ваучер за подарък

50,00 лв.

Закупуване

Описание

Описание

Поръчайте ваучер за подарък, който да изпратите на определен човек. Вземи Ваучер за подарък от ферма Бредас с избрана от теб стойност и дай възможност на любимия човек да купи, каквото си поиска! За да направите онлайн поръчка за нашия онлайн GIFT CARD, трябва да добавите продукта в потребителската си кошница и да изберете точно количество.  Номинала за 1 бр. ваучер за подарък e 50 лв. Ако искате да поръчате гифт карта на стойност 100 лв, трябва да добавите 2 бр. в кошницата.

Човекът, за когото е предназначен, ще го получи в електронната си поща след потвърждение на плащането (закупуване на ваучера за подарък е възможно само с плащане по банка – с банкова карта или банков превод). Получателят може да го използва веднага за всеки от продуктите, предлагани от ферма Бредас.  Ваучерът за подарък може да се използва само веднъж, т.е. ако стойността на поръчката е по-ниска от стойността на Ваучера, разликата не може да се използва отново. Няма никакви комисионни за издаване на онлайн ваучера за подарък от ферма Бредас – колкото заплатиш, толкова ще може да използва и получателя.  Периодът на валидност на Ваучера за подарък е 6 месеца от получаването му.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ваучер за подарък“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Delivery info

Получател
Информация за Вас
🛒
Няма продукти в количката!
0
Ако направите поръчка СЕГА ще получите пратката си на 28-МИ ОКТОМВРИ (ЧЕТВЪРТЪК), при избран метод за доставка "взимане от Био Магазин Килеръ, Варна"- 2-РИ НОЕМВРИ (ВТОРНИК).