Магазин

НачалоМагазинАгнешкоАгнешко мляно месо 1 кг.

Агнешко мляно месо 1 кг.

22,10 лв.

Изпълняваме поръчки за всички населени места в страната.

Код: a-005 Категория: Етикет:
Описание

Описание

Агнешко мляно месо

Мляното месо може да се използва в много и различни рецепти. В някои краища използват мляното агнешко месо като допълнение към плънката на агнето. Подходящо е и за направата на бургери, сандвичи или за спагети болонезе.

Пасищно отглеждане

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

Доставка

Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ако направите поръчка СЕГА, ще получите продуктите си на 25-ТИ ЮЛИ (ЧЕТВЪРТЪК) Отмяна