Магазин

НачалоМагазинАгнешкоЗАПАЗВАНЕ на цяло агне за Великден – Доставка на 25-ти април

ЗАПАЗВАНЕ на цяло агне за Великден – Доставка на 25-ти април

0,00 лв.

 При потвърждаване на поръчката от Ваша страна – изискваме капаро от 99,99лв. за цяло агне. Капарото се заплаща по банков път или с карта. Сумата от 99,99лв. ще бъде приспадната от крайната цена за цялото агне за Великден. Можете да отмените резервацията си по всяко време. 

Налично

Код: GD-a1 Категория:
Описание

Описание

ЦЯЛО АГНЕ ЗА ВЕЛИКДЕН (приемаме поръчки и за половин агне)

ЦЕНИ ЗА ЦЯЛО И ПОЛОВИН БЪЛГАРСКО АГНЕ
цена на кг трупно тегло – 16,90лв.
ЦЕНИ ЗА ЦЯЛО И ПОЛОВИН КАРАКАЧАНСКО АГНЕ
цена на кг трупно тегло – 17,59лв.

Резервирай цяло агне за Великден от ферма Бредас. Запазването на цяло агне е напълно безплатно. Доставката ще се извърши на 25-ти април. При поръчка на цяло агне за Великден за гр. София, агнето ще бъде доставено със собствен хладилен транспорт до посочен от Вас адрес БЕЗПЛАТНО. За страната изпращаме с куриерска фирма Интерлогистика в специална термоизолираща кутия с лед.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 10 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.