Магазин

НачалоМагазинАгнешкоАгнешки врат (с кост) 1 кг.

Агнешки врат (с кост) 1 кг.

16,16 лв.

Възможни са вариации в теглото в рамките на +- 20% (теглото обикновено варира от 0,8 кг. до 1,2 кг.). Разликата в цената ще бъде отразена при доставка с предварително потвърждение по телефона.

Код: a-004 Категория: Етикет:
Описание

Описание

Агнешки врат

Агнешкият врат е доста недооценена от повечето хора разфасовка. Нуждае се от много дълго, бавно готвене. Може да изглежда така, сякаш няма много месо, но добива изненадващо щедри количества, след като се развари. Вратното месо е пронизано от жилчици мазнина и е много сочно. Подходящ е за приготвяне на фурна с зеленчуци или за приготвяне на курбан. Експериментаторите в кухнята могат да опитат рецептата за агнешки врат приготвен с коричка от градински чай.

Пасищно отглеждане

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

Доставка

За да гарантираме качеството на месото, за всички доставки до нашите клиенти използваме хладилен транспорт. Извършваме доставки във всички населени места на територията на страната.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.