Магазин

НачалоМагазинАгнешкоАгнешки черва, сварени 1кг.

Агнешки черва, сварени 1кг.

14,99 лв.

Изпълняваме поръчки за цялата страна.

Налично

Код: a-023 Категория: Етикети: ,
Описание

Описание

АГНЕШКИ ЧЕРВА

Добре изчистени и обварени агнешки чревца. Подходящи за приготвяне на различни ястия с агнешки дреболии. Можете да ги комбинирате с гъби и ориз например и да ги овкусите с подправки като розмарин, мащерка, девисил и др.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.

Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Доставките се извършват всеки петък до всяка точка на страната.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.