Магазин

НачалоМагазинАгнешкоАгнешка дроб сърма в черво

Агнешка дроб сърма в черво

13,99 лв.

Категория: Етикети: ,
Описание

Описание

АГНЕШКА ДРОБ СЪРМА В ЧЕРВО

Агнешки дреболии и ориз сварен на 90%. Овкусени с традиционни подправки за агнешка дроб сърма. Препоръчителен начин на приготвяне: запечете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 12-15 минути до получаване на златист загар на червото, като поставите нашия продукт върху хартия за печене.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки ежеседмично във всички населени места на територията на страната.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.