Магазин

НачалоМагазинАгнешкоАгнешка кайма 0,5 кг.

Агнешка кайма 0,5 кг.

8,32 лв.

Изпълняваме поръчки за всички населени места в страната.

Код: a-021 Категория: Етикет:
Описание

Описание

АГНЕШКА КАЙМА

Каймата е един от месните продукти с най-широки приложения. Използва се в много кухни, включително италианската, азиатската, близкоизточната, индийската, мексиканската и испанската. Прясна кайма от млади агнета, отгледани във фермата на Бредас в Родопите. Вкусете истинския вкус на чистото месо!  Агнешката кайма е подходяща за приготвяне на кюфтета, шишчета и страхотна мусака.

 

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки ежеседмично във всички населени места на територията на страната.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ако направите поръчка СЕГА, ще получите продуктите си на 28.11.2019 (ЧЕТВЪРТЪК) Отмяна