Магазин

НачалоМагазинАгнешкоСварени и нарязани агнешки дреболии 1 кг.

Сварени и нарязани агнешки дреболии 1 кг.

12,99 лв.

Изпълняваме поръчки за цялата страна.

Код: a-025 Категория: Етикет:
Описание

Описание

Сварени и нарязани агнешки дреболии

Заготовка за приготвяне на домашна дроб-сърма. Доставете си удоволствето да си направите в домашни условия обичаното от много българи традиционно ястие дроб-сърма. Необходимите агнешки дреболийки са предварително добре почистени, нарязани и обварени, така че бързо да се справите и сами в кухнята. Състав: агнешки бял дроб, черен дроб, було, бъбреци, сърце – обварени в солена вода.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ДОСТАВКА

Извършваме доставки всеки петък във всички населени места на територията на страната.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ако направите поръчка СЕГА, ще получите продуктите си на 26-ТИ СЕПТЕМВРИ (ЧЕТВЪРТЪК) Отмяна